Behaal uw duik certificaten met Davy Jones Diving
Learn to Scuba Dive in Arinaga Gran Canaria at the 5-star PADI Diving Centre in Gran Canaria

Learn to dive with one of our PADI instructors

Learn your skills in the marine reserve surrounded by fishDavy Jones Diving kan u helpen met het behalen van een internationaal erkend duik kwalificatie in een paar dagen. Zelfs als u nog nooit eerder gedoken heeft kunt u bij ons weg gaan met een paspoort voor plezier en avontuur - en internationaal erkend duik certificaat.

Wij zijn de enige BSAC School op Gran Canaria, en bieden ook cursussen voor PADI certificaten. PADI is de grootste amerikaanse trainings agenschap en BSAC is de grootste duik club in de wereld.

We zijn er trots op dat we meer kunnen toevoegen aan je duikcursus … meer plezier, meer marine leven, meer ondersteuning en meer uitleg, zodat je naarmate je bij ons leert duiken de voordelen van onze ervaring en onze volwassen en op veiligheid gebaseerde benadering van duiken. Deze toewijding aan het onderwijzen van vaardigheden heeft ertoe geleid dat we niet één, maar twee PADI . hebben gekregen Certificaten van erkenning van uitmuntendheid.

U kunt in deze drie niveau's kwalificaties behalen, introductie, independent en advanced

Belangrijke Informatie

 • Alle duikcursussen worden in kleine groepen gehouden met een maximum van 4 studenten
 • Wij werken persoonlijk met elke student om ervoor te zorgen dat ze de beste leerervaring op Gran Canaria krijgen - Het is uw cursus, niet de onze!
 • Goedgekeurd en Officiële vergunning door de Canarische regering om het Scuba Duik Opleiding aan te bieden.
 • De enige PADI 5 Star Gold Dive Centre op de oostkust van Gran Canaria.
 • Al uw open water opleid duiken zal worden afgerond in de El Cabrón Zeereservaat, waar u kunt zien stralen, engelhaaien, trompetvis, inktvis, octopus en nog veel meer.
 • Cursussen in het Learn to dive in Gran Canaria in EnglishEngels, Take your diving course in Gran Canaria in GermanDuits Dive courses can also be in Spanish in Gran CanariaSpaans, alle cursusmateriaal ook beschikbaar in het Nederlands
 • Alle apparatuur is inbegrepen in de prijs van uw duikcursus (DSD & Open Water).
 • Alle overdrachten naar de duikschool zijn inbegrepen van uw hotel in Maspalomas, Playa del Ingles, Sonnenland, San Agustin, Vecindario, Agüimes, Meloneras, Bahia Feliz, El Tablero.
 • Duikcursussen wordt gehouden het hele jaar door - temperatuur gaat nooit onder de 18C in het water!
 • Gratis koffie of thee tijdens uw hele duikcursus!
 • Courses held in Duiken gran canaria Nederlands, Learn to dive in Gran Canaria in English English, Take your diving course in Gran Canaria in German German, Dive courses can also be in Spanish in Gran Canaria Spanish and Nederlands Italian.

Recente successen!

Hier vindt u een kleine selectie van duikers die met succes hun duik opleiding hebben afgesloten met Davy Jones Diving School in Gran Canaria.

Een deel van de studenten die hebben genoten en voltooid PADI of BSAC cursussen in Gran Canaria met ons


Nu kies je duikcursus!

We lopen een reeks van duikcursussen voor elk wat wils, van inleidende tot geavanceerde kwalificaties. Zoek de duikcursus die u geïnteresseerd in bent in de tabel hieronder en klik op de naam om uitgebreide details te krijgen over hoe we die cursus lopen, en wat we toevoegen om ervoor te zorgen dat u de beste leerervaring in Gran Canaria krijgt.

Heb plezier duiken proberen voor de eerste keer, en ontdek de schoonheid van onze zeereservaat.

Krijg een kwalificatie om de wereld te duiken van Australië naar Zanzibar!

Bouw naar het volgende niveau van duikvaardigheden en geniet van meer avontuurlijke duiken

Students aged between ten and fourteen can take the following PADI Courses in Gran Canaria.

More about Junior PADI courses
 • PADI Deep Diving Speciality Course
 • PADI Wreck Diving Speciality Course
 • PADI Boat Diving Speciality Course
 • PADI Underwater Videographer Speciality Course
 • PADI Peak Performance Buoyancy Speciality Course
 • PADI Project AWARE Specialist
 • PADI Search and Recovery Diver
 • PADI Multilevel Diver
 • PADI AWARE - Fish Identification Diver
 • PADI Oxygen Provider Speciality Course
 • PADI Shark Awareness Speciality Course
 • PADI Dry-Suit Diver Course
 • PADI Drift Diver Course
 • PADI Underwater Navigator
Neem contact met ons op voor meer details als je geïnteresseerd bent in deze cursussen.

Frequent Questions


PADI eLearning voor de PADI Open Water cursus, klik dan hier om meer te wetenIntroductie Ervaringen

Practicing skills in the calm waters close to the beach as part of a PADI diving course in Gran Canaria

One instructor looks after each pair of students

Er zijn maar weinig ervaringen die vergelijkbaar zijn met de kick van je eerste duik. De mix van emoties, nieuwe omgeving en het gevoel van gewichteloosheid allemaal samen maken deze duik onvergetelijk. Duik in de kleurrijke en visrijke onderwater wereld van Cabron en uw eerste duik zal een speciale herinnering blijven. Met moderne perslucht duikapperatuur kunt u deze dag veilig in ondiepe wateren duiken en toch genieten van het schitterende onderwater leven dat te zien is in het Cabrón Marine Reservaat na het introductie verhaal en demonstratie in het zwembad van uw hotel.

Veiligheid staat bij ons altijd op de eerste plaats, en u zult de baai verkennen met niet meer dan twee leerlingen per instructeur.

U kunt erg dichtbij de blauwvin Damselvisjes komen

Begeef je dichtbij het kleurrijke zeeleven in Gran Canaria

uw eerste plezierige duik zal in het Cabrón Marine Reservaat zijn na uw briefing in ons duikcentrum. Hier kunt u verwachten te zien en te benaderen van langzame dieren zoals zeekomkommers, kleurrijke zeeegels en annomonen; en kleurrijke vissen zoals; Turkish Wrasse, Damselvis en Blauwe Lizardfish. Als u geluk heeft zult u enkele bijna onnatuurlijke, mooie, Pijlhoofd spin krabben zien of een vriendelijke oktopus of inktvis.

Bedankt voor een geweldige tijd - eindelijk mijn voor lange tijd gewilde open water certificaat - 4 dagen van Vreugde. Vooral wil ik Brian en Annette bedanken dat het mogelijk gemaakt is. Je bent erg rustig en makkelijk jullie allebei - en het voelt veilig met u te duiken
. MHJ - Van: Denemarken

De langzaam aflopende bodem, bescherming tegen sterke stromingen en een goede onderwater leven maakt dit een uitstekende en veilige plaats om uw onvergetelijke eerste duik te maken in de zee. De sub-tropische wateren rond Gran Canaria zijn ideaal voor duikcursussen als de temperatuur zelden onder de 18C daalt!

Wanneer u uw duik voltooid, kunt u met ons mee op een 'dubbel bubbel' voor meer ondiep water duiken onder strikte begeleiding en ondersteuning van een van onze gekwalificeerde instructeurs. U kunt deze eerste fase ook gebruiken als een 'credit' naar uw Onafhankelijke kwalificatie natuurlijk, als het wordt ingenomen met Davy Jones Diving.

 

Onafhankelijke Kwalificatie

Nadat je leert om zelfstandig te duiken op Gran Canaria kun je beginnen om de wereld top duikspots te verkennen

van ons duikcentrum op Gran Canaria, verken het zeereservaat met je buddy en een gids

Gran Canaria´s best dive site

Het krijgen van een 'onafhankelijke' kwalificatie, waarmee u veilig en vol met vertrouwen kunt duiken en veel plezier in warme wateren te hebben zonder een instructeur duurt iets langer, maar onze duikcursussen bestrijkt een groter scala aan vaardigheden en ervaring om u voor te bereiden op een hele reeks opwindende duikervaringen hetzij in Gran Canaria of de Rode Zee.

De tijd die je besteedt zal u echt goed voorbereiden voor het plezier en de opwinding die duiken met zich meebrengt. Onze instructeur leert je al de basis van het duiken in een veilig manier in de sessies in uw hotel zwembad, gevolgd door vier of vijf open water duiken in het zeereservaat waar je de kans krijgt om alle vaardigheden samen te zetten terwijl je de kunst van het duiken beheerst.

Wanneer u uw cursus afgerond heeft zal u comfortabel met uw duikuitrusting worden , en je zult de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een veilig maar leuk zeeduiken ontwikkelen. Via de zwembad sessies en de zee duiken je zal geleidelijk uw kennis, vaardigheden en vertrouwen bouwen, zodat je eindelijk kan worden toegekend ofwel uw PADI Open Water Diver Certificatie.

De tijd die je besteedt zal u echt goed voorbereiden voor het plezier en de opwinding die duiken met zich meebrengt. Onze instructeur leert je al de basis van het duiken in een veilig manier in de sessies in uw hotel zwembad, gevolgd door vier of vijf open water duiken in het zeereservaat waar je de kans krijgt om alle vaardigheden samen te zetten terwijl je de kunst van het duiken beheerst.

 

Geavanceerde Kwalificaties

Als u al klaar bent met uw inleidende duikcursus dan kunt u het ontwikkelen van uw vaardigheden verder met ofwel de PADI Advanced Open Water kwalificatie) of het BSAC Sport Diver kwalificatie.

Beide cursussen ontwikkelen van een breder scala van vaardigheden om te gaan met meer uitdagende duiken, en dus hebben we diepere delen van het reservaat te ontdekken over deze cursussen

Met meer ervaring je kunt wrakduiken in Gran Canaria proberen.
Leer hoe u hulpmiddelen zoals spoel en lijn of een kompas gebruikt
Denk aan onze FLEXI-BOEKEN-aanbiedingen!
GEEN aanbetaling, annulering of wijzigingskosten!

Ondek meer geheimen van het beste duiken In Gran Canaria