Kaart van de beste plaatsen om te duiken in het zeereservaat Gran Canaria

COVID-19 Duik Centrum Update

Traffic lights go

De Canarische Eilanden hebben enkele van de laagste infectiepercentages in Spanje en nieuwe infecties zijn nu minimaal. Dit maakt ons een van de veiligste vakantiebestemmingen in deze veranderende tijden.

We komen nu uit de lock-out en verwachten begin Juli het duikcentrum weer volledig te openen. We voeren veel kleine procedureveranderingen door om het voor iedereen veilig te maken en kijken ernaar uit om binnenkort weer met jullie te duiken. Gebruik ons contactformulier om uw plaats te reserveren, want een van onze veranderingen is een verminderd aantal duikers per dag.

Zie onze Covid19 plannen.


Onderstaande kaart toont de belangrijkste in-en uitgangen voor duik en snorkelen locaties in de El Cabrón Zeereservaat.

Gran Canaria - the marine reserve at El Cabrón as seen from a satelite

In het duikcentrum hebben we de enige drie-dimensionale kaart van het zeereservaat, met alle de belangrijkste kenmerken van dit gebied, zowel boven als onder het water. De Toegangspunten zijn allemaal gemarkeerd, net als de belangrijkste grotten, riffen, afvallens en vele andere micro-functies, zodat we onze briefings zo informatief mogelijk kunnen maken. Als een reservekopie hebben we deze 'duikprofiel' vellen voor alle grote routes, zodat u de duik kunt plannen, of naderhand herzien!

Ontdekken en het plannen van de duik in Gran Canaria is makkelijker met onze 3D-kaart
Denk aan onze FLEXI-BOEKEN-aanbiedingen!
GEEN aanbetaling, annulering of wijzigingskosten!

Ondek meer geheimen van het beste duiken In Gran Canaria