Kaart van de beste plaatsen om te duiken in het zeereservaat Gran Canaria

Speciale kortingen in het vroege seizoen

PADI Scuba diving Course Gran Canaria

Mis deze SPECIALE AANBIEDING VOOR HET VROEGE SEIZOEN niet Ontvang 10% korting op duiken, proefduiken of een andere PADI-cursus die voor 14 juli begint! Voor twee personen samen bespaar elk 15% op onze standaardprijzen!

Neem contact met ons op via onze contact- of boekingspagina's, per e-mail, WhatsApp of telefoon, en vermeld promotie EARLYBIRD2022 en wij regelen uw duikcursus in een van Europa's beste duiklocaties. Houd er rekening mee dat de aanbieding maar twee weken geldig is!Onderstaande kaart toont de belangrijkste in-en uitgangen voor duik en snorkelen locaties in de El Cabrón Zeereservaat.

Gran Canaria - the marine reserve at El Cabrón as seen from a satelite

In het duikcentrum hebben we de enige drie-dimensionale kaart van het zeereservaat, met alle de belangrijkste kenmerken van dit gebied, zowel boven als onder het water. De Toegangspunten zijn allemaal gemarkeerd, net als de belangrijkste grotten, riffen, afvallens en vele andere micro-functies, zodat we onze briefings zo informatief mogelijk kunnen maken. Als een reservekopie hebben we deze 'duikprofiel' vellen voor alle grote routes, zodat u de duik kunt plannen, of naderhand herzien!

Ontdekken en het plannen van de duik in Gran Canaria is makkelijker met onze 3D-kaart
Denk aan onze FLEXI-BOEKEN-aanbiedingen!
GEEN aanbetaling, annulering of wijzigingskosten!

Ondek meer geheimen van het beste duiken In Gran Canaria