gran canaria dive in el Cabron - incredible dive site!
dive in Canaries with octopus and get close
underwater photography and shoals Canary Islands
learn to scuba dive Canary Islands warm waters
diving in  gran canaria with colourful marine life
Gran Canaria  PADI Certification Courses
Tripadvisor Certificate of Excellence for Diving Centre
Water Sports Centre Canary Islands
show menu show latest news
NEWS!

Snorkelen in Gran Canaria!

COVID-19 Duik Centrum Update

De Canarische Eilanden hebben enkele van de laagste infectiepercentages in Spanje en nieuwe infecties zijn nu minimaal. Dit maakt ons een van de veiligste vakantiebestemmingen in deze veranderende tijden.

We komen nu uit de lock-out en verwachten begin Juli het duikcentrum weer volledig te openen. We voeren veel kleine procedureveranderingen door om het voor iedereen veilig te maken en kijken ernaar uit om binnenkort weer met jullie te duiken. Gebruik ons contactformulier om uw plaats te reserveren, want een van onze veranderingen is een verminderd aantal duikers per dag.

Zie onze Covid19 plannen.

Snorkelling in Gran Canaria
Veel plezier Snorkelen in Gran Canaria!

Als u op zoek bent naar ergens om te snorkelen in Gran Canaria, dan een aantal van de beste sites zijn te vinden in de El Cabrón Marine Reserve. Hier kunt u een grote verscheidenheid van het leven dankzij zien de relatief overvloedige niveaus van zee-gras, waar de vis reproduceren in het voorjaar. Naast de gewone, maar kleurrijke soorten zoals Wrasse, blauwvin en de Atlantische rifbaarzen, papegaaivissen, Kogelvissen, Brasems, en zeekomkommers kunt u lizardfish, weeverfish, blennies of Razorfish te zien; en als je heel veel geluk kun je octopus, inktvis en zelfs engelhaaien en roggen zien in slechts een paar meter van het water.

Het snorkelen in het marine reservaat behoord tot het beste gebied met goede toegang vanaf het strand met diverse plekken met veel onderwater leven. Er zijn diverse papagaaivissen, puffer vissen , octopus , barracuda,s etc. Als u een huurauto heeft kunt u deze beter bij de school laten daar de wegen duddanig zijn dat u uw auto kunt beschadigen. In het reservaat zijn geen faciliteiten (toilet, bar of shops) dus neem water e.d mee.

Risco Verde is in het dorp Arinaga en heeft hetzelfe onderwater leven als het marine reservaat voor de snorkelaars alleen hier kunt u aan de waterkant parkeren en er is een restaurant en een mini museum de Hornos de Cal( lime stenen) Vanaf hier kunt u langs de boulevard lopen aan de buitenkant van arinaga . Het natuurlijke zwembad in Zoco Negro is ideaal als u jonge familie leden hebt die gaan voor een introductie zwem en of snorkeltour. Dit gebied is omringd met een stenen muur en is veilig voor zwemmers en de regering heeft de laatste jaren veel geinvesteerd in toegangelijkheid en faciliteiten.Als u doorloopt langs de boulevard naar de pier vindt u hier ook een mooi beschut gebied voor de zwemmers en snorkelaars.

Het subtropishe water van Gran Canaria is warm genoeg om het gehele jaar door te snorkelen.
Met een pak en de juiste uitrusting kunt u langer snorkelen.
Damsel vis kunt u good zien vanaf de oppervlakte.
Risco Verde in Aringa is een mooie plek om te snorkelen met veel parkeer gelegenheid en een cafe in de buurt.

Opties voor snorkelaars in Gran Canaria

We bieden het volgende aan voor snorkelaars op Gran Canaria:

Snorkel excursies zonder gids

We bieden een uitstekende mogelijkheid aan voor diegene die niet willen duiken om het onderwater leven te verkennen in het marine reservaat. Excursies kunnen georganiseerd worden voor groepen en individuen en naast de duikexcursies voor vrienden en family die niet duiken.

Snorkel excursies met gids

Als u wat hulp nodig heeft van een instructeur dan kunt u meegaan met een begeleide tour in het reservaat. Als u wat minder snorkeling ervaring hebt wordt u geholpen met de uitrusting en basic snorkeling technieken en veiligheid aspecten alswel het aanwijzen van diverse specifieke vissoorten in het reservaat. De service is incl ophalen vanaf uw hotel en al uw snorkel uitrusting incl een pak. We doen s.morgens een excursies in wat beschut water en s.middags na de pauze in een andere plek waar uw weer wat andere vissoorten ziet. De gids gaat beide keren mee en haalt het beste uit uw dag door verschillende vissoorten aan te wijzen en u daar wat meer over te vertellen. De prijs voor deze excursie dag is 45 euro per persoon.

Plan uw Snorkelen in Gran Canaria

Huur van snorkel uitrusting

Als u totaal zelfstandig bent kunt u gewoon snorkel uitrusting huren bij ons centrum en uwzelf vermaken in het reservaat.

Snorkel uitrusting

Als het snorkelen goed bevalt dan kunt u snorkel uitrusting aanschaffen en u krijg gratis advies om er zeker van te zijn dat u het juist aanschaft zodat alles perfect past en comfortabel is. U kunt kopen , uitproberen en ruilen als het niet perfect is en als u niet tevreden bent hanteren wij een 100% geld terug garantie.

 

Snorkelen is mooi en leuk op Gran Canaria.
Denk aan onze FLEXI-BOEKEN-aanbiedingen!
GEEN aanbetaling, annulering of wijzigingskosten!

Ondek meer geheimen van het beste duiken In Gran Canaria