Deze pagina in: Buceo Gran Canaria  Tauchen Gran Canaria  English  Dykking Gran Canaria  dykning på Gran Canaria

Veel plezier Duiken
in Gran Canaria
met de lokale experts!

Denken over duiken in Gran Canaria op vakantie? Dan de kans niet missen om mee te doen met onze experts van Casa Limon en ontdek de beste duiklocaties, bij het El Cabrón zeereservaat, net buiten het rustige stadje Arinaga.

explore incredible dive sites in Gran Canaria
Marine area protegido de Arinaga, Gran canaria
 • Wij zijn het enigste PADI Duikcentrum aan deze spectaculare Marine Reserve.
 • Vanuit ons centrum op Casa Limon in Arinaga duiken we het hele jaar in de wateren opgewarmd door de Golfstroom en ons warm klimaat.
 • Ons team van volwassen ervaren instructeurs zorgen ervoor dat u het meeste uit uw duiken haalt door het begeleiden van u en tonen u alle geheimen van het gebied.
 • Hoogst gewaardeerde PADI 5 Ster Duikcentrum - houder van twee PADI Certificaten van Excellentie.
 • Winnaars van de PADI 'Outstanding Achievement Award' voor 2018.
Het fantastische mariene leven en het spectaculaire onderwater landschap - vol verrassingen!

Ons duikcentrum is in Arinaga, direct naast de zeereservaat, hetgeen betekent dat u deze fabelachtige schat van het mariene leven kunt ervaren en genieten van de uitzonderlijke duikmogelijkheden binnen enkele minuten na het verlaten van onze duikschool. En omdat we hier de hele tijd met onze experts duiken weten zij hoe u uw dag met ons speciaal te maken, en laten u een aantal van de prachtige bezienswaardigheden zien op een duik. Het is geweldig leuk om te duiken in deze subtropische wateren, en we willen ervoor zorgen dat u meer uit uw verkenning van de reserve haalt. En met onze duikschool op slechts enkele minuten van de duiklocaties kunt u ontspannen in comfort tussen je duiken door in het duikcentrum.

Scuba Diving in Gran Canaria - Underwater with shoals of bream and fish
Dit kleine kongeraal leeft onder het zand tijdens de dag

Casa Limon, onze Duikcentrum in Arinaga heeft een aantal van de beste faciliteiten en waarschijnlijk de beste sfeer in de Canarische Eilanden. De grote tuin is ontspannend en vriendelijk, en er is een keuze uit schaduwrijke hoekjes of een zonnedek om te relaxen tussen de duiken door, tijdens het verbinden met vrienden op de gratis wifi. Vlakbij, in het centrum van de reserve, de Playa del Cabrón is een geweldige plek om te leren duiken met een van onze zeer gewaardeerde instructeurs, op een PADI Open Water Duiken cursus, natuurlijk want het is beschut en veilig, maar toch heeft het een vruchtbaar en kleurrijk zeeleven. U kunt ook deelnemen aan een meer gevorderde cursus in de diepere wateren, waar een aantal van de meer ongebruikelijke wezens zijn gevonden, of neem een snorkel cursus of op zee safari, en niet te vergeten de voordelen van onze lage BTW-tarief voor de aankoop van uw duikuitrusting.

Buceo y submarinismoHablamos Español TauchenWir Sprechen Deutsch

Ontspan in de tuin tussen de duiken in het duikcentrum in Casa Limon

Dit Canarische Kreeftje is een van de kleurrijke hoogtepunten van de El Cabrón Marine reserve.

De engel haai kan worden gevonden voor een groot deel van het jaar in de El Cabrón Marine Reserve op de Canarische Eilanden

Geniet van jouw duiken met de lokale experts - Davy Jones Diving

Klik hier om te bezoeken Gran-Canaria-Diving.com
en zie veel meer onderwater foto's van het mariene leven in Gran Canaria


Review diving gran canaria 5* 5 sterren - "Geweldig duiken met een heerlijk relaxte sfeer!"

Zeer goede begeleiding met een ontspannen sfeer. Duiken hier is fantastisch, het personeel doet z'n uiterste best om alles zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Les en oefeningen worden goed en duidelijk uitgelegd. De duiklocatie is super, veel dieren en mooi onderwaterlandschap. Het enige kleine minpuntje zou de soms moeilijke entrance en exit kunnen zijn. Je krijgt er echter een zeer mooi duikgebied voor terug eenmaal in het water.


2015-10-30 Published by Tripadvisor.co.uk
U kunt de engel haai zien als u in de juiste periode van het jaar komt

Al de Beste Duiklocaties

Onze experts helpen u de prachtige subaqua landschappen van het mariene park te verkennen met zijn grotten, bogen, doorgangen en muren, en wij kunnen u laten zien ,scholen barracuda, een reusachtige vis bal, het bezadigde glijden van een pijlstaartrog of engelhaai, de unieke schoonheid van een zeepaardje of een inktvis die moeiteloos veranderd van kleur. Iedere gidsduik in het zeereservaat El Cabrón zal uw begrip van de complexe ecosystemen in mariene milieus verbeteren.

Barred Hogfish (Bodianos scrofa) is the brightest fish underwater in Arinaga in Gran Canaria

We organiseren ook excursies het hele jaar naar alle andere belangrijke duikplaatsen in het eiland, zoals Sardina del Norte, de wrakken van Las Palmas of Mogan, en kunnen diep duiken, wrakduiken, nachtduiken en speciale duiken voor onderwater fotografen regelen. Maar veel van onze duikers vertellen ons dat deze duikplek een van de beste is voor de Canarische Eilanden duiken vanwege de unieke combinatie van het dramatische landschap, de hoeveelheid van het mariene leven en de enorme diversiteit aan soorten.

Een complete duik dienst

Om u te helpen het beste uit uw duikbezoek te halen in Gran Canaria, willen we een complete dienstverlening geven waaronder:

 • Gratis ophaaldienst van de hotels in het zuiden
 • SCUBA Diving informatiecentrum
 • We zijn Gemachtigd door de Canarische regering om duikexcursies en duikopleidingen te bieden.
 • Houder van twee PADI 'Certificaten van Excellentie' voor voortreffelijkheid in dienstverlening en ondersteuning
 • Winnaars van de PADI 'Outstanding Achievement Award' voor 2018.
 • De enige PADI 5-Star Diving Centre op de oostkust van Gran Canaria.
 • De enige BSAC Premier Centrum op dit Canarische eiland.
 • Meer dan 200 pagina's informatie op deze website over duiken in Gran Canaria

In de huidige 'kredietcrisis' je hoeft je niet je hard verdiende duik geld te verspillen door het niet verkrijgen van de beste duikstek van het eiland te zien, of het gebruik van de beste faciliteiten. Waarom duiken op plekken met slechts het schamele leven van vissen als je kunt duiken in het Marine Reserve? En niet tevreden zijn met tweederangs on-shore faciliteiten. Als u bladerd door de foto galerij, of kijk op de duikstekken, krijg je een goed gevoel voor het leven in zee en de verscheidenheid hier.

Al het leven in zee wacht hier op jou!

Dus maak je in contact met ons, via e-mail, fax of telefoon, en onze experts zullen uw exploratie van plan regelen in een van Europa's beste duiklocaties. Vergeet niet dat we een gratis ophaaldienst bedienen! Als je ergens in Maspalomas, Playa del Ingles, Sonnenland, San Agustin, San Fernando, El Tablero, Bahia Feliz, Vecindario, Agüimes, en Meloneras bent, dan duurt een gemiddelde transfer van ongeveer 25 minuten. Als u wilt komen duik komen van Puerto Rico, Taurito, Anfi del Mar, Patalavaca, Arguineguine dan kunnen we nog steeds je gratis ophallen, en het zal alleen ongeveer 45 minuten duren.

Denk aan onze FLEXI-BOEKEN-aanbiedingen!
GEEN aanbetaling, annulering of wijzigingskosten!

Ondek meer geheimen van het beste duiken In Gran Canaria