This page in Spanish Español    Tauchen Gran Canaria Deutsch Diving Course Gran Canaria English

PADI Open Water Diver Cursus in Gran Canaria



Learn to Scuba Dive in Arinaga Gran Canaria at the 5-star PADI Diving Centre in Gran Canaria

Voor veel mensen is deze cursus de beste manier om te leren duiken. Het is mogelijk om de week te beginnen met geen eerdere ervaring van het duiken en de op het einde van de week om te gaan duiken overal in de wereld, met je wereldwijd erkende PADI Open Water Diver brevet. Maar dit is niet zomaar een PADI Open Water natuurlijk, net als in tegenstelling tot andere scholen, op dit PADI 5* Dive Centre al de zee duiken plaatsvinden in de prachtige wateren van de enige zeereservaat van Gran Canaria. U krijgt dus niet alleen een week van plezier tijdens de cursus met een team van hoog gewaardeerd instructeurs, maar je krijgt ook vier duiken in een van Spanje's en de beste plaatsen van Europa om te duiken.

Samen met het behalen van het 's werelds meest populaire duiken kwalificatie, wilt u de beste plaats om de cursus te vinden, en u bent waarschijnlijk op zoek naar warme wateren, iets speciaals om te duiken met veel te zien, hoog aangeschreven instructeurs en een leuke vakantie bestemming. Leren in de El Cabrón Marine Reserve duiken met Davy Jones Diving geeft u al van deze.
Onze PADI Open Water cursus is niet zomaar een PADI Open Water Cursus natuurlijk, net als in tegenstelling tot andere scholen, de zee duiken vindt plaats in de prachtige wateren van het enige zeereservaat in Gran Canaria, de El Cabrón. En zoals Gran Canaria de meest zuidelijke toeristische bestemming is in Europa, de sub-tropische wateren rond het eiland blijven hele jaar door warm. U krijgt dus niet alleen een week van plezier nemen van de cursus met onze deskundige en hoog gewaardeerd instructeurs, maar je krijgt ook vier open water duiken in een de beste plaatsen van van Spanje en Europa om te duiken.

Het probleem dat u waarschijnlijk worstelt met is echter een gemeenschappelijk een - hoe krijg je te kiezen waar om te leren om je PADI Open Water Cursus te nemen wanneer je niet echt weet wat maakt een goed duikcentrum. Wanneer u een activiteit beginnt vanaf nul is er altijd een gevarieerd aanbod en opties, maar je eigen gebrek aan kennis maakt het moeilijker om de beste weg te kiezen . Uw zorg is dat als je niet weet wat de beste criteria voor het kiezen van een PADI-duikcentrum is kunt u eenvoudig uiteindelijk niet verkrijgen van de beste informatie over veiligheid op uw Open Water opleiding.

Daarom creëerde PADI zijn 5 Star categorie, om te herkennen duik centra die, net als wij, volwassen, ervaren duik docenten hebben die je natuurlijk veel plezier kan maken terwijl je alle vitale veiligheidselementen leert herkennen. Zoals je kunt zien in de reacties hieronder, onze klanten vinden dat onze docenten deskundige trainers zijn, onze service is top klasse en het duiken hier in de wateren van het zeereservaat is fantastisch. Dus eens een kijkje op de gegevens van de cursus hieronder, selecteer vervolgens een van de links om ons te contacteren, zodat we kunnen beginnen om je PADI Open Water Diver cursus te regelen en neem de eerste stap in de wonderlijke wereld van Scuba Duiken.

enjoy your PADI Open Water Course in Gran Canaria
PADI Open Water course in subtropical waters Gran Canaria
Master your buoyancy control on a PADI Open Water Course in Gran Canaria
The open waters of the marine reserve are full of colourful creatures such as this starfish

Je begint in het zwembad en leert de essentiële basisvaardigheden waaronder ademen onder water, omgang met uw ademautomaat en masker, uittrimmen, vinnen technieken en technieken voor het veilig duiken. Je dan bouwt op deze basisvaardigheden en praktijk, zowel in het zwembad, en vervolgens in de zee, de hele tijd onder toezicht van een van onze gekwalificeerde en ervaren PADI instructeurs. Alle onderwijs en ondersteunende materialen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat je de simpele natuurkunde achter de duik te begrijpen en om u het vertrouwen en het enthousiasme om te duiken voort te zetten na je cursus. In aanvulling op de voorgeschreven vaardigheden we willen uw vertrouwen in het water ontwikkelen, zodat je ons als een veilige, bekwame en gekwalificeerde duiker verlaat.

Learn to dive beneath the fig trees in Arinaga

Learn beneath the Fig trees in our private garden

Geen eerdere duikervaring nodig. Voldoen aan een PADI medische, en ouder zijn dan 10 jaar (Junior Open Water Diver)




Vijf lessen in het zwembad, vier lessen in de zee in de Arinaga zeereservaat, wat lezen, video-sessies, kennis beoordelingen en tests / quizzen

get your PADI Scuba Diver in Gran Canaria

In de El Cabrón Marine Reserve kunt u dichtbij komen en bekijken de prachtige wezens onder water, zoals deze lipvis en papegaaivissen.

Meestal vier dagen, pool sessies zullen in Playa Del Ingles (eventueel in uw eigen hotel) zijn. Al het open water duiken wordt in de prachtige wateren van de El Cabron Marine Reserve, en in elke duik ongeveer kwart wordt besteed aan specifieke vaardigheden, en driekwart gewoon het verkennen en oefenen van de belangrijkste vaardigheden van het vinnen, ademhaling, drijfvermogen controle en te genieten van uw duiken. In het verleden onze studenten zijn blij met trompet vissen, barracuda's, roggen, zee-engel, octopus, inktvis, en nog veel meer soorten, terwijl het ontwikkelen van hun core-competenties

We geven meestal les in kleine groepen en je kunt komen in je eentje, met een partner of vriend, of als een groep en de onderdelen van de cursus zal worden ingeroosterd naar een andere vakantie of partner verplichtingen aan te passen.

Met sub-tropische wateren rond het eiland lopen we cursussen het hele jaar door, en de temperaturen in de zee zelden onder de 17C dalen. De Canarische Eilanden hebben altijd al een uitstekende reputatie als een vakantie 'winterzon' bestemming.

on your PADI Open Water Course you get free use of Dive Computers

PADI nu raad aan dat alle studenten die deze cursus volgt krijgt een duikcomputer te gebruiken als onderdeel van hun opleiding. De computer controleert de diepte en de duur constant, en berekent een resterende duiktijd om decompressieziekte te voorkomen, en helpt bij het bewaken beklimming tarieven. Het goed gebruik van een duikcomputer draagt bij tot een grotere veiligheid van de duiker en leuker duiken. Bij Davy Jones Diving, we omvatten gratis het gebruik van de computer voor een deel van uw cursus , zodat u kunt begrijpen hoe ze werken en hoe ze kunnen helpen bij het beheren van uw duiken.

Voor meer informatie over PADI eLearning cursussen



Je hoeft hier niet te wachten tot je naar Gran Canaria om uw duikcursus te beginnen, zoals je nu kunt beginnen om te leren duiken, thuis voordat u vertrekt met een van onze afstandsonderwijs opties. De eenvoudigste manier om te beginnen is om de PADI-cursus handleiding te krijgen voordat je naar Gran Canaria voor je duikcursus komt, en al het lezen thuis te doen. Als alternatief kunt u zich inschrijven voor de nieuwe PADI e-learning systeem, benoemen Davy Jones Diving als uw partner, en doe zoveel mogelijk van de cursussen en quizzen online. In beide gevallen zullen wij in staat zijn om eventuele vragen te beantwoorden via telefoon of e-mail voordat je aankomt op de praktische onderdelen van de cursus te doen. Ten slotte kunt u het lezen voltooien, tests en beschutte water training met een school voor u vertrekt, en de rest van de Open Water Diving Course in Gran Canaria als u aankomt (Zie de Verwijzing duik pagina). . Voor meer informatie over een van deze opties kunt u gebruik maken van de Express cursus onderzoek en reserveringsformulier

Een student die ouder is dan 10 en jonger dan 15 kan de normale syllabus volgen en als ze voltooien aan alle eisen van de cursus zullen zij worden gekwalificeerd als een PADI Junior Open Water Diver, die hen in staat stelt om te duiken tot 12m onder begeleiding van een volwassene. Onze pagina op PADI Junior cursussen geeft meer details over de Junior PADI Cursussen en duiken in Gran Canaria.

Engels - Instructie, boeken en papieren, Video
Duits - Instructie, boeken en papieren, Video
Spaans - Instructie, boeken en papieren, Video
Duits - Instructie, boeken en papieren, Video
Examens en tests ook beschikbaar in het Frans, Deens, Zweeds, Fins, Noors, Pools, Nederlands, Italiaans.

get your PADI Scuba Diver in Gran Canaria

Je PADI Kwalificatie Card wordt verzonden naar u aan het eind van de cursus, dat in aanmerking komt om te duiken naar 18m (12m voor junioren)

Celebrate your PADI certificate in Arinaga
Review diving gran canaria 5* 5 sterren - "Duikplezier"

Professionele duikschool met ervaren instructeurs. Informeel, relaxt en een leuke tijd gehad. Samen met mijn zoons van 16 en 14 ons PADI Open Water gehaald. Echte aanrader voor eerste duikervaring!


2016-08-23 Published by Tripadvisor.co.uk
Review diving gran canaria 5* 5 sterren - "Hele leuke en relaxe duikschool!"

Ik heb hier mijn Padi Open Water gehaald onder begeleiding van Raymond. Ik heb deze tijd als een leuke en relaxe periode ervaren. Raymond is een zeer ervaren duiker en maakt het leren duiken heel leuk en makkelijk! Ook de rest van het team is zeer vriendelijk waardoor je je altijd op je gemak voelt. Ik zou zo weer terug gaan voor het volgen van een vervolgcursus!


2016-01-28 Published by Tripadvisor.co.uk

Heb nog een paar duiken te bouwen je vaardigheid en zelfvertrouwen en dan overwegen om de PADI Advanced Open Water course en verruim je kennis, het verhogen van uw vertrouwen, en nemen deel aan een aantal echt goede avontuur duiken. Of je zou kunnen gaan naar een 'specialist' gebied, zoals Digitale Onderwater fotografie, of probeer duiken met Nitrox.Het belangrijkste echter is om plezier te hebben, geniet van jezelf en leer meer over de wateren die tweederde van de aarde bedekken. Hier zijn enkele van de dingen die je kunt zien als je duikt in de wereld:

Veiligheid is onderdeel van onze cultuur, en maakt deel uit van alles wat we doen. Door de zorgvuldige beoordeling van alle risico's zorgvuldig hebben wij de veiligheid in elke stap van de cursus gepland, en een groot deel van de cursus leert u hoe u veilig houdt tijdens een duik. Er zijn vele aspecten om u veilig te houden, uit de apparatuur die we gebruiken, door het lage ratio's van instructeur tot studenten, het gebruik van een zeer veilige gebied voor de opleiding die volop van het mariene leven aan een beginner spanning geeft, en je herkent deze als je verder komt in de cursus. Als u zich zorgen maakt over de veiligheid dan aarzel dan niet om ze stemmen, en we zullen blij zijn om uit te leggen hoe we onze ongevallen zo minimaal houden.
Gaat u dichtbij de schildpadden tijdens het duiken of snorkelen, dit is een karetschildpad in de Rode Zee
Deze Narwal was net onder de oppervlakte en gefotografeerd tijdens het snorkelen!
Kunt u Nemo vinden? Dit paar werden in de Rode Zee gevonden
Duiken op kleurrijke riffen en wrakken bedekt met sponzen, anemonen en koralen
  • De prijs voor het verkrijgen van uw PADI Open Water Kwalificatie in het zeereservaat bij El Cabrón is €445 per persoon voor web boekingen 7 dagen van tevoren gemaakt, die uw on-line registratie omvat met PADI, je PADI-duikers Card en alle diensten onderstaande. Een enkele persoon toeslag van € 20 kan aangerekend worden als u uw cursus op uw eigen wilt doen.
  • Als uw antwoord 'JA' is op een van de vragen over de PADI medische formulier, moet u beschikken over een medisch onderzoek. Dit kan gedaan worden voordat je hier komt, of in Gran Canaria, waar de kosten ongeveer €30 - €40 per persoon is.
  • Als u om welke reden dan ook de cursus niet voltooid is, een pro-rata prijs in rekening gebracht.

Dit is een 'alles inbegrepen' cursus, en omvat alle vervoer van en naar uw hotel, gebruik van de volledige uitrusting voor alle duiken (inclusief masker, vinnen, snorkel, duikerspak en laarzen), gratis thee, koffie in het duikcentrum, alle lessen , tests en de uiteindelijke certificering. Het omvat ook de PADI inschrijfgeld.

  • Indien mogelijk, het voltooien van uw lezing van de PADI handboek en bekijk de PADI video / DVD, voordat je naar Gran Canaria komt.
  • Alle studenten van alle opleidingen moet een logboek, waarin om hun duiken op te nemen. We hebben verschillende logboeken van € 8 tot € 25.
  • Dat tegen het einde van de cursus moet je hebt geprobeerd en gevonden een comfortabel masker en snorkel.



Als u klaar bent met een deel van het cursus al, (bv. beschut water opleiding, PADI Scuba Diver) kunnen we accepteren de PADI-verwijzing, waardoor u ons vertonen de ondertekening van de PADI opleiding / doorverwijzing vormen. Prijzen zal afhangen van inhoud die al afgerond is. Als u uw training met een andere organisatie (bijv. CMAS) bent begonnen kan het mogelijk zijn om 'credit' te krijgen naar uw PADI cursus.

Overzicht van de PADI Open Water Diver Cursus

The four-day PADI Open Water Diver Course is the most popular recreational diving course in the world. By taking it in the El Cabrón marine Reserve with PADI 5-Star Diving Centre Davy Jones Diving you see the authentic Canarian Marine life at one of the island's top diving sites, with one of the leading dive centres in the Canary Islands.

Sommige beschikbare data
PADI Open Water Cursus

Cursus naam/ Week Week vanaf maandag Week tot zaterdag Link voor details
PADI Open Water Diver Cursus- week 28 3-7-2024 8-7-2024 - Check beschikbaarheid nu
PADI Open Water Diver Cursus- week 29 10-7-2024 15-7-2024 - plek beschikbaar
PADI Open Water Diver Cursus- week 30 17-7-2024 22-7-2024 - plek beschikbaar
PADI Open Water Diver Cursus latere datums vanaf 2024-07-24 -klik om te checken

U vult de Express cursus aanvraag en reserveringsformulier of gebruik de informatie op onze contact pagina om e-mail of bel ons om te informeren over of reserveren van een plaats op je cursus.

Bekijk de veelgestelde vragen over opleidingen pagina, maar als je nog vragen heeft, aarzel dan niet contact met ons op te nemen per e-mail naar webinfo@DavyJonesDiving.com.

Reserveer
duiken
Common Questions?
- FAQ

Denk aan onze FLEXI-BOEKEN-aanbiedingen!
GEEN aanbetaling, annulering of wijzigingskosten!

Ondek meer geheimen van het beste duiken In Gran Canaria