Deze pagina in Español Español    Deutsch Deutsch

PADI Advanced Open Water Cursus in Gran Canaria

PADI Advanced Open Water (AOW) kwalificatie in de subtropische wateren rond Gran Canaria


PADI Dive Centre Gran Canaria
explore dive sites in Gran Canaria

Als u op zoek bent naar een plek om te genieten van uw PADI Advanced Open Water (AOW) Cursus dan is de beste plaats om dit te doen in het zeereservaat El Cabrón bij Arinaga. Het duiken is hier altijd bijzonder, met een dramatisch onderwaterlandschap en veel onderwaterleven om te zien.

Met behulp van onze deskundige kennis van de El Cabrón gebruiken we een reeks verschillende duikplekken die perfect aansluiten bij de AOW-onderwerpen. Dit zal je verschillende kanten van het reservaat laten zien, en met zo'n productief en gevarieerd onderwaterleven hier is dit een uitstekende keuze voor visidentificatie als een van je specialistische duiken!

Op jouw PADI Advanced Open Water cursus we doen de theorie in de tuin van van ons ruime duikcentrum 'Casa Limon', en dan vijf verschillende Avontuurduiken in het zeereservaat, die elk een introductie geven op nieuwe soorten duiken en omgevingen. Het is een iideale manier om je duikkennis te vergroten en je zelfvertrouwen te vergroten door een aeen reeks duiken te maken met verhoogde risico- of vaardigheidsvereisten volgens je PADI Open Water Cursus. gebied is beroemd omdat het vulkanische rif bogen, grotten, kliffen en daarmee heeft gevarieerde habitats het is een hotspot voor het leven in zee waar je bijna de catalogus van zeesoorten kunt zien, van kleine zeepaardjes tot engelenhaaien en vlinderstralen. De belangrijkste voordelen van het nemen van uw PADI Advanced Open Water cursus in het El Cabrón zeereservaat zijn:-

 • Zie meer, bouw je ervaring op met meer dan 10 routes en 400 zeesoorten
 • 'Casa Limon' is het meest ruime en ontspannen duikcentrum op Gran Canaria, de perfecte plaats om een PADI-cursus te volgen
 • Ons team van PADI-instructeurs is volwassen, goed geïnformeerd en zeer gewaardeerd op TripAdvisor!

PADI AOW-cursus - Inhoud en opties


Will you see me on thour PADI Advanced Open Water Course ?
Om uw PADI Advanced Open Water-certificaat te krijgen, doet u vijf avontuurlijke duiken in open water, die een diepe duik moet bevatten, in het zeereservaat en een navigatieduik. De andere drie duiken kunnen uit onze lijst worden gehaald en omvatten wrak, boot, nacht, fotografisch, multi-level of computer (zie de volledige lijst hieronder). Er is ook wat lezen, videosessies, kennisoverzichten en tests / quizzen. Je kunt je drie keuzeduiken kiezen uit de volgende lijst:
 • Multiniveau Duik en computer (inclusief GRATIS gebruik van duikcomputer)
 • Underwater Naturalist
 • Peak Performance Buoyancy
 • Nachtduik * (bekijk de nachtduik-simulator! )
 • Search and Recovery
 • Aware Shark Conservation
 • Digital Underwater Photography (bekijk onze Fotogalerij)
 • PADI Aware - Fish Identification
 • Enriched Air *(NITROX)
 • Boat Dive *(In the South of the Island)
 • Wreck Dive *(In the South of the Island)

* een kleine toeslag voor deze duik.
Al deze opties worden in veel meer detail beschreven in de PADI Advanced Open Water opties pagina.

Hier zijn enkele studenten tijdens hun duiken:
Practising the navigation - PADI Advanced Open Water Course
Wreck Diving on a PADI Advanced Open Water Course
on a PADI Advanced Open Water course, learning about digital underwater photography

Vaardigheden gedekt

De cursus verbreedt je duikervaring en laat je zien hoe je vaardigheden kunt gebruiken in verschillende duikomstandigheden. Elke duik zal technieken omvatten om je te helpen plezier te hebben bij het voltooien van nog meer soortgelijke duiken in de toekomst.

Gratis gebruik van duikcomputers!

Free use of dive computers on your PADI Course in the Canary Islands

PADI beveelt nu aan dat alle studenten van deze cursus een duikcomputer gaan gebruiken als onderdeel van hun training. De duikcomputer bewaakt constant de diepte en de duur en berekent de resterende duiktijd om decompressieziekte te voorkomen en helpt bij het volgen van de stijgsnelheid. Het op de juiste manier gebruiken van een duikcomputer draagt bij aan een verhoogde veiligheid van duikers en meer plezierige duiken. Bij Davy Jones Diving nemen we het gebruik van de duikcomputer voor een deel van je cursus kosteloos op, zodat je kunt begrijpen hoe ze werken en hoe ze je kunnen helpen bij het beheren van je duiken.

Opties voor afstandsonderwijs


Find out more about PADI eLearning Courses

Je hoeft hier niet te wachten tot je naar Gran Canaria om uw duikcursus te beginnen, zoals je nu kunt beginnen om te leren duiken, thuis voordat u vertrekt met een van onze afstandsonderwijs opties. De eenvoudigste manier om te beginnen is om de PADI-cursus handleiding te krijgen voordat je naar Gran Canaria voor je duikcursus komt, en al het lezen thuis te doen. Als alternatief kunt u zich inschrijven voor de nieuwe PADI e-learning systeem, benoemen Davy Jones Diving als uw partner, en doe zoveel mogelijk van de cursussen en quizzen online. In beide gevallen zullen wij in staat zijn om eventuele vragen te beantwoorden via telefoon of e-mail voordat je aankomt op de praktische onderdelen van de cursus te doen. Ten slotte kunt u het lezen voltooien, tests en beschutte water training met een school voor u vertrekt, en de rest van de Open Water Diving Course in Gran Canaria als u aankomt (Zie de Verwijzing duik pagina). . Voor meer informatie over een van deze opties kunt u gebruik maken van de Express cursus onderzoek en reserveringsformulier

Wat je krijgt

Aan het einde van de drie dagen, als je aan alle prestatie-eisen hebt voldaan, zal je instructeur je de PADI Advanced Open Water Kwalificatie geven. Je ontvangt binnen ongeveer twee weken een bevestiging van PADI met je nieuwe kaart.

Andere studenten zeiden ..

Review diving gran canaria 5* 5 sterren - “Duikcursus”

Gran Canaria diving centre recommended on TripAdvisor
Super duikopleiding gehad, in het nederlands dan nog wel. Raymond was onze instructeur. Bij hem voel je je meteen op je gemak, hij is zeer vriendelijk en grappig, maar ook zeer duidelijk en professioneel. Je weet exact wat er van je verwacht wordt en waarom. De uitrusting is dik in orde, we werden altijd op rijd opgehaald aan ons hotel; geen enkel minpunt aan te merken op deze fantastische duikschool!


2017-03-21  Gepubliceed door Tripadvisor.nl
Review diving gran canaria 5* 5 sterren - "Hun geweldige team geeft je een prachtige ervaring!"

Gran Canaria diving centre recommended on TripAdvisor
De uitvalsbasis vanuit Arinaga is een prachtig pand met alle faciliteiten. Het personeel weet hun ervaring op een hele deskundige manier over te brengen op de bezoeker. De duiklocaties aan de kust zijn prachtig en ik heb er twee heerlijke fun dives kunnen maken. Er zijn voldoende levende wezens en mooie plekken onder water om de duiktijd te vullen met leuke bezichtigingen.


2015-09-03 Published by Tripadvisor.co.uk

Ik ben weer op kantoor in het koude Amsterdam, ik draag lange mouwen, een warme top, ik ben ijskoud. Ik heb vorige week een geweldige week gehad, de hele week gedoken, en ik kreeg de bevestiging al voor de certificering.
Ik hoop dat ik weer met je zal duiken, misschien begin volgend jaar.

Anne Marie Hartman - Uit: Amsterdam

Wat nu ?

Geniet van meer avontuurlijke duiken! Ga verder met avontuurduiken om een 'specialiteitskwalificatie te krijgen' of neem de PADI Rescue Diver-cursus om je reddingsvaardigheden te ontwikkelen.

PADI Advanced Open Water Course
Fish Identification on a PADI Advanced Open Water Course
on a PADI Advanced Open Water course, mastering buoyancy control

Hoeveel kost het?

 • De prijs voor het behalen van uw PADI Advanced Open Water-kwalificatie in het zeereservaat bij El Cabrón is €410 per persoon voor webboekingen ten minste 7 dagen van tevoren, die inclusief zes duiken in het zeereservaat ; volledige uitrusting huren; uw on-line registratie met PADI (uw PADI Divers-kaart); verplichte Spaanse verzekering; gebruik van duikcomputers, kompas en andere apparatuur; en alle onderstaande services. Prijzen zijn inclusief Canarische Omzetbelasting (IGIC).
 • Als u uw eigen apparatuur heeft, is de prijs €350 per persoon
 • Als u de Advanced en Nitrox cursussen samen doen is de prijs €480 per persoon.
 • Een eenpersoonssupplement van €50 kan in rekening worden gebracht als u uw cursus alleen wilt doen met een privéinstructeur.
 • Kleine supplementen zijn van toepassing op boot-, wrak-, nitrox- en nachtduiken, en het basispakket gaat ervan uit dat je je eigen uitrusting hebt.
 • De Spaanse wet vereist dat je een medisch onderzoek krijgt. Dit kan gedaan worden voordat je hier aankomt, of in Gran Canaria waar de kosten ongeveer €30- €40 per persoon bedragen.
 • Als u om welke reden dan ook de cursus niet voltooit, wordt een prorata-prijs in rekening gebracht.

Reserveer je plaats op Gran Canaria op een geweldige PADI Advanced Open Water Diver-cursus!

Ga naar Begin met plannen of boek nu uw cursus u kunt op een aantal van de onderstaande datums klikken of de Express-cursus aanvraag en reserveringsformulier of gebruik de informatie op onze contactpagina om ons te e-mailen of ons te bellen om een plaats op uw PADI   Advanced Open Water-cursus te vragen of te reserveren.

Overzicht van de PADI Advanced Open Water Diver Cursus

The three-day PADI Advanced Open Water Diver Course will build your skills and confidence so you can take on more challenging dives. By taking it in the El Cabrón marine Reserve with PADI 5-Star Diving Centre Davy Jones Diving you see the authentic Canarian Marine life at one of the island's top diving sites, with one of the leading dive centres in the Canary Islands.

Sommige beschikbare data
PADI Advanced Open Water Diver Cursus

Cursus naam/ Week Week vanaf maandag Week tot zaterdag Link voor details
PADI Advanced Open Water Cursus- week 28 3-7-2024 8-7-2024 - Check beschikbaarheid nu
PADI Advanced Open Water Cursus- week 29 10-7-2024 15-7-2024 - plek beschikbaar
PADI Advanced Open Water Cursus- week 30 17-7-2024 22-7-2024 - plek beschikbaar
PADI Advanced Open Water Cursus latere datums vanaf 2024-07-24 -klik om te checken


Plan nu je PADI AOW-cursus!

Veelgestelde vragen en meer gedetailleerde informatie

Klik op het pictogram om de onderstaande secties uit te vouwen

Contract All | Alles uitvouwen

Klas grootte

We houden ervan onze cursussen klein te houden, dus we hebben slechts een maximum van vier studenten per instructeur voor een cursus. Omdat deze cursus meestal heel gemakkelijk te plannen is, kunnen we dit aan individuele personen aanbieden. Dit betekent dat je veel persoonlijke aandacht krijgt, en helpt om het lesrooster kort te houden en de betrokkenheid van de instructeur tijdens je cursus te maximaliseren.

Junior Advanced Open Water Cursus

Een student die ouder is dan 12 en jonger dan 15 jaar kan de normale syllabus volgen en als ze aan alle eisen van de cursus voldoen, worden ze gekwalificeerd als een PADI Junior Advanced Open Water Diver , waarmee ze kunnen duiken naar 21m wanneer vergezeld door een volwassene. Onze pagina over PADI Junior Cursussen geeft meer informatie over Junior PADI Cursussen en duiken op Gran Canaria.

Minimumvereisten

Moet de PADI Open Water-kwalificatie of gelijkwaardig hebben, PADI Medical passeren en ouder zijn dan 12 jaar (Junior Advanced Open Diver).

Duur en logistiek

Meestal 3 dagen duiken, maar kan verspreid zijn over meerdere verstreken dagen. Alle transfers inbegrepen. Tijdschema aangepast aan andere vakantie- of partnerverplichtingen en beschikbaarheid van speciale duiken (bijv. Bootduiken)

Instructie in de volgende talen:
English  Deutsch  Español  Nederlands Italiano

Engels - Instructie, boeken en papieren, Video
Duits - Instructie, boeken en papieren, Video
Spaans - Instructie, boeken en papieren, Video
Duits - Instructie, boeken en papieren, Video
Examens en tests ook beschikbaar in het Frans, Deens, Zweeds, Fins, Noors, Pools, Nederlands, Italiaans.

Denk aan onze FLEXI-BOEKEN-aanbiedingen!
GEEN aanbetaling, annulering of wijzigingskosten!

Ondek meer geheimen van het beste duiken In Gran Canaria