gran canaria dive in el Cabron - incredible dive site!
dive in Canaries with octopus and get close
underwater photography and shoals Canary Islands
learn to scuba dive Canary Islands warm waters
diving in  gran canaria with colourful marine life
Gran Canaria  PADI Certification Courses
Tripadvisor Certificate of Excellence for Diving Centre
Water Sports Centre Canary Islands
show menu show latest news
NEWS!

Veel gestelde vragen

Aan deze site wordt momenteel gewerkt. Als uw vraag hier onder niet behandeld wordt neem dan contact op via email

Vragen:

Q.Wat zijn de beste locaties om te verblijven op Gran Canaria?

Scuba diving sites Gran Canaria De bekende resorts als Playa del Inglés, Maspalomas, San Agustin en Sonneland (ook wel bekend als 'Sur' of zuid)zijn enkel 15-20 minutes met de minibus van onze Duik School in Arinaga. Er zijn naar schatting meer dan 100,000 hotel en apartment bedden in di gebied waardoor er dus een ruime keus in stijl prijs en accomodatie is.

Back to Top / Menu  

Q.Kunt u enkele accommodatie's aanbevelen ?

Scuba diving sites Gran Canaria ja dat kunnen wij! maar vertel ons wat u wilt, want prijzen en klasse varrieren van 5 sterren luxe tot self-catering appartmenten en bungalows. Het is vaak interresanter om bij een reisbureau te informeren, want zij kunnen ook rekening houden met dieten of speciale familie omstandigheden. We have some more information on our accommodation page or information on Seven Islands Apartments in Arinaga.

Back to Top / Menu  

Q.Kunt u de reis voor ons organiseren?

Nee, wij bieden deze service niet aangezien reisbureau's in Nederland dit beter kunnen inverband met verschillende luchthavens, auto huur, en reisverzekeringen.

Back to Top / Menu  

Q.Moet ik van Amsterdam vliegen of kan ik ook van andere luchthavens vertrekken?

U kunt direct op Gran Canaria vliegen vanaf de meeste luchthavens in Nederland. Waarschijnlijk ook vanaf Eindhoven en andere luchthavens.

Back to Top / Menu  

Q.Zijn jullie in de winter gesloten?

Scuba diving in Winter in Gran Canaria Nee wij zijn het hele jaar geopend. Gran Canaria staat al lang bekend als een warme bestemming voor winter zon en genieten, en met een zee temperatuur die niet onder de 19C komt gaan wij het hele jaar door met duiken. You can find out more about Winter diving in Gran Canaria.

Back to Top / Menu  

Q.Aangezien we in de Atlantische oceaan duiken, moet ik dan een drysuit aan?

Nee, de Canarische eilanden zijn warm door de Golf stroom, en de temperatuur daalt in de winter zelden onder de 19C. Wij gebruiken het hele jaar door 5mm wetsuits.

Back to Top / Menu  

Q.Duiken jullie vanaf een boot of van de kant?

Scuba diving in El Cabrón Gran Canaria Al onze duiken in het marine reserve zijn vanaf de kant, aangezien al onze duiklocaties erg dicht bij de kantlijn zijn. Did is een van de redenen dat het El Cabrón zo populair is. Wij brengen u naar het 2km van ons duik centrum in Arinaga gelegen marine reservaat aangezien dit off-road is en wij onze aangepaste voertuigen gebruiken. Als u een auto huurt op het eiland moet u weten dat de meeste verzekeringen niet buiten de wegen gelden (off-road) en u dus waarschijnlijk niet verzekerd bent als u zelf het marine reservaat in rijdt.

Back to Top / Menu  

Q.Ik wil een specifieke cursus volbrengen - kunnen jullie mij helpen?

Scuba diving referral courses in Gran Canaria Ja dat kunnen wij. U kunt verschillende PADI ofwel BSAC cursussen bij ons volgen en we nemen u voor de training mee naar the marine reservaat waar het water warm is en het onderwater zicht perfect is.

Back to Top / Menu  

Q.Kunnen jullie mij bij mijn Hotel ophalen?

Scuba diving pickups Gran Canaria Ja, wij halen u op en brengen u terug, deze service is gratis en geld voor de hotels en appartmenten in Playa del Ingles, Maspalomas, Sonneland, San Agustin en Bahia Feliz. Wij kunnen u ook ophalen in Puerto Rico en Arguineguin, maar rekenen dan een lichte vergoeding.

Back to Top / Menu  

Ondek meer geheimen van het beste duiken In Gran Canaria