This page in: dykning på Gran Canaria   English   Español   Deutsch  Nederlands  

Ha det gøy med dykking på Gran Canaria!

Marine area protegido de Arinaga, Gran canaria

Har du lyst til å dykke i løpet av din ferie på Gran Canaria? I så fall gå ikke glipp av sjansen til å utforske det beste dykkerstedet på Gran Canaria; El Cabrón.

Du kan oppleve dette bemerkelsesverdige livet under havflaten og få sterke opplevelser bare minutter unna vår dykkerskole. Det er kjempegøy under havflaten og våre kunnskapsrike ansatte vil hjelpe deg til å få mer ut av din utforsking av naturreservatet. Da dykkersenteret vårt bare er få minutter unna selve dykkingen, kan du også slappe av i tilrettelagte omgivelser mellom dykkene.

I midten av naturreservatet ligger Playa del Cabrón, et ypperlig sted å lære å dykke på - enten på et BSAC eller PADI dykkerkurs. Stranden er beskyttet og trygg, likevel med et spesielt og fargerikt marint liv. Du kan også delta i mer avanserte kurs på større dyp, hvor noen av de mer sjeldne skapninger finnes. Eller du kan ta et kurs i snorkling eller marin safari. Glem heller ikke at du kan gjøre gode kjøp på dykkerutstyr hos oss p.g.a. fordelen med lav m.v.a/moms sats.

Diving Gran CanariaWe speak English Buceo y submarinismo en Gran CanariaHablamos Español Tauchen im Gran CanariaWir Sprechen Deutsch

The nudibranch is a strikingly beautiful creature, up to 10cm across

This shoal of grunts is one of the highlights of the El Cabrón Marine reserve in Gran canaria

Brightly coloured parrotfish are common in the Marine Reserve

The Angelshark can be found for much of the year in the reserve

Klikk her for å besøke Gran-Canaria-Diving.com
og se flere foto fra det marine livet under vann på Gran Canaria


Utforsk det oppsiktsvekkende landskapet under vann i den Marine parken. Vi kan vise deg grotter, gjennomgående huler og vegger, flokker av barracuda, en gigantisk 'fiske-ball', en rokke eller 'angelshark' som sedat glir av gårde, det vakre ved en sjøhest og en 'cuttlefish' som uanstrengt skifter farge. Hvert guidet dykk i El Cabrón natureservat vil utvide din forståelse av det komplekse økosystemet i marine omgivelser. Vi organiserer også dykk på større dyp, dykk etter vrak, nattdykk og spesielle dykk for undervannsfotografer. Våre dykkere forteller oss at dette stedet er bedre enn alle andre steder på Tenerife eller noen av de andre kanariøyene - på grunn av det store antall av ulike arter og den store mengden av marint liv.

Så hvis målsettingen din er å finne det beste dykkestedet på Gran Canaria, Tenerife eller en av de andre kanariøyene, så kontakt oss nå på e-post eller ring! Vi vil tilrettelegge for din optimale dykkeropplevelse på en av de beste stedene å dykke i Europa. Husk at vi tilbyr gratis henting/levering av deg/dere til vårt dykkersenter. Vi henter i Mas Palomas, Playa del Ingles, Sonnenland, San Augustin, San Fernando, El Tablero, Bahia Feliz, Puerto Rico, Anfi del Mar, Patalavaca, Vecindario, Agüimes og Meloneras. Gjennomsnittlig kjøretid til vårt senter fra disse stedene er ca 25 min.

Vi her på dykkersenteret snakker Engelsk, Tysk og Spansk og ønsker velkommen våre venner fra Norge hvert år.


Relax in the garden between dives at the diving centre in Casa Limon

This Canarian Lobsterette is one of the colourful highlights of the El Cabrón Marine reserve.

Remember our FLEXI-BOOK offers!
NO Deposit, Cancellation or Change fees!

Discover more secrets of the best diving in Gran Canaria