Deze pagina in Gran Canaria Diving in English for British guests English   Español   Deutsch

Wat zal je zien op je
Discover Scuba Excursie
in Gran Canaria?

Probeer Duiken in Gran Canaria-geen ervaring vereist!

Ja je kan het doen! Je kunt onder water zwemmen in de veilige omgeving van El Cabrón Marine Reserve en heel veel kleurrijke vissen z.

In slechts een dag leer je hoe je de zee ingaat met duikuitrusting voor je eerste open waterduik, onder het oog van je PADI Professional-instructeur. Je hebt geen eerdere ervaring nodig voor deze 'try-dive', maar je kunt zwemmen met honderden vissen van alle soorten, maten en kleuren en een klein hoekje van het verbazingwekkende El Cabrón zeereservaat verkennen.

Je krijgt een complete service om een complete ervaring te maken, van's morgens opgehaald worden bij je hotel, de uitgebreide briefing in onze privétuin die we doen voordat je in het water gaat, en dan de persoonlijke aandacht die onze ervaren instructeurs je geven in het water om je veilig te houden en je allerlei verborgen dieren en onderwatergeheimen te laten zien.

Het Arinaga-gebied staat bekend om de hoeveelheid kleurrijk onderwaterleven die slechts een paar stappen van de kust te zien is, waardoor het een populaire bestemming is voor beginnersduiken. Alleen als je een proefduik doet met Davy Jones Diving, ervaar je een van de meest spectaculaire onderwatergebieden, de Playa del Cabrón, waar je vreemde wezens kunt zien zoals inktvissen, trompetvissen, geschilderde comber en als je geluk hebt winter, engelhaaien die in het zand liggen te slapen!

Father and Daughter enjoy a discover dive together in Arinaga, Gran Canaria

Wat heb je nodig voor deze ervaring?

Je hebt geen eerdere duikervaring nodig om je eerste duik te maken. Het helpt als je een zelfverzekerde zwemster bent, maar maak je geen zorgen als je geen sterke zwemmer bent, omdat je instructeur je nog steeds rond het rif kan begeleiden en de uitrusting je veilig naar de oppervlakte laat drijven. U moet een medisch zelfcertificering invullen, en ouder zijn dan tien jaar.

We verzamelen je voor je onderwaterexcursie rond 9.00 uur vanuit elk hotel in de belangrijkste toeristische resorts en brengen je halverwege de middag terug naar je hotel. Alle transfers en apparatuur zijn bij de prijs inbegrepen, u hoeft alleen maar een badpak, een handdoek en veel enthousiasme mee te nemen!

briefing before diving in Arinaga, Gran Canaria

Casa Limon - het meest ontspannende duikcentrum van Gran Canaria

Uw basis voor deze spannende excursie is 'Casa Limon' in Arinaga, met een omheinde, schaduwrijke tuin waar je kunt ontspannen terwijl je instructeur je klaar maakt om te duiken. In 'Casa Limon' kun je een drankje doen, een hapje eten in de tuin, je privacy en comfort veranderen en andere voorzieningen gebruiken zoals de toiletten, douche en gratis wi-fi. Met meer ruimte, meer faciliteiten en meer sfeer dan welk ander duikcentrum op Gran Canaria, is het geen wonder dat onze feedback en scores van onze klanten ons 'TripAdvisor Certificaat van Excellentie' in 2014,2015,2016 en 2017 hebben gewonnen

En als Engels is niet je eerste taal, tussen ons kunnen wij u ook via de briefing in het Spaans, Duits, Nederlands en Italiaans nemen.

U zult horen hoe Scuba Diving als een recreatieve sport zich heeft ontwikkeld en gerijpt in de 70 jaar sinds Jacques Cousteau in de jaren vijftig de Aqualung uitvond. U zult zien hoe de apparatuur van vandaag goed is ontworpen, betrouwbaar en comfortabel is en leert een beetje over het onderwaterleven dat u tijdens uw duik zult tegenkomen.

Getting ready for a try dive in Arinaga, Gran Canaria

Wat gebeurt er in het water?

Nadat je klaar bent voor je try-dive, met je eigen pak, laarzen, masker en vinnen, nemen we je de korte rit naar de Playa del Cabrón, waar we de duik doen. Playa del Cabrón is een van de verborgen geheimen van Gran Canaria .. een onontgonnen strand aan het einde van een weg, goed bekend bij de lokale bevolking, die goed beschermd is tegen de noordelijke winden, en heeft een verbazingwekkende natuurlijke onderwaterfauna en -flora.

Je eerste stap in de onderwaterwereld is om te oefenen met je uitrusting om onderwater te ademen terwijl je nog steeds op de bodem staat. Nadat je een paar eenvoudige vaardigheden hebt geleerd, beginnen we met zwemmen aan de oppervlakte, kijkend naar goudgestreepte brasem, kleine kogelvis, lipvissen en rifbaarzen. Wanneer we denken dat je klaar bent, laten we de lucht langzaam uit je jasje stromen, zodat je het gevoel hebt dat je zachtjes naar de zeegrassen drijft.
Er zijn maximaal twee studenten met elk van onze professionele duikers, en terwijl je je zelfvertrouwen in het water opbouwt, nemen we je mee voor een begeleide onderwatertour door het zeereservaat! Je krijgt ongeveer veertig minuten in het water, en de hele tijd dat je zal worden verzorgd. Je zult de sensaties ervaren van vrij zwemmen onder water, en in staat zijn om te genieten van de verscheidenheid van het onderwaterleven, de kleuren en enkele van de eigenaardigheden van de onderwaterwereld.

Beginners dive Gran Canaria

Wat ga je doen en zien op je dagcursus?

Je cursus omvat alle basiskennis en -vaardigheden die vereist zijn om veilig in de zee te duiken onder directe controle van een instructeur, zoals ademhalen, maskerruimen, verwijderen van de regulator en het egaliseren van oren. Je zult ook een beetje leren over hoe de druk op ons lichaam verandert als we dieper gaan en hoe moderne duikuitrusting deze veranderingen compenseert.

Net zo belangrijk is dat je een beetje zult leren over de onderwateromgeving en over enkele van de verschillende zeedieren die daar te vinden zijn. Normaal gesproken zie je drie of vier verschillende habitats - rotsachtige hellingen, zand, zeegras, muren en open water, en elk van deze heeft zijn eigen soorten en plekken om te kijken.

Colourful fish El Cabrón Marine Reserve
Gran canaria - divers and Starfish
shoal of fish diving Gran Canaria

Wat andere studenten hebben gezegd ..

Review diving gran canaria 5* 5 sterren - "Duikplezier"

Gran Canaria diving centre recommended on TripAdvisor
Professionele duikschool met ervaren instructeurs. Informeel, relaxt en een leuke tijd gehad. Samen met mijn zoons van 16 en 14 ons PADI Open Water gehaald. Echte aanrader voor eerste duikervaring!


2016-08-23  Gepubliceed door Tripadvisor.nl
Review diving gran canaria 5* 5 sterren - “Duikcursus”

Gran Canaria diving centre recommended on TripAdvisor
Super duikopleiding gehad, in het nederlands dan nog wel. Raymond was onze instructeur. Bij hem voel je je meteen op je gemak, hij is zeer vriendelijk en grappig, maar ook zeer duidelijk en professioneel. Je weet exact wat er van je verwacht wordt en waarom. De uitrusting is dik in orde, we werden altijd op rijd opgehaald aan ons hotel; geen enkel minpunt aan te merken op deze fantastische duikschool!


2017-03-21  Gepubliceed door Tripadvisor.nl
Celebrate your their first scuba dive in Gran Canaria

Als ik mijn Discover Scuba Dive leuk vind, kan ik dan meer doen?

Je kunt zeker nog meer duiken! als je geen kwalificatie wilt behalen, kun je een 'dubbele bubbel' doen, een andere soortgelijke duik, waarschijnlijk op een andere duiklocatie, zonder opnieuw naar de briefing te hoeven luisteren; of u kunt de PADI Scuba Diver-upgrade in een dag nemen of de PADI Open Water een cursusupgrade in 3 dagen, en een volledige duikkwalificatie behalen. Je dagcursus kan worden gecrediteerd als onderdeel van een van onze andere trainingscursussen, zowel voor de inhoud als voor de betaalde bedragen.

keeping you safe as we discover diving in Gran Canaria

Zal ik veilig zijn met Davy Jones Diving?

Veiligheid maakt deel uit van onze cultuur en maakt deel uit van alles wat we doen. Door alle risico's zorgvuldig te beoordelen, hebben we de veiligheid in elke stap gepland. Voor deze ervaring voor beginners zijn er vele aspecten om je veilig te houden, van de apparatuur die we gebruiken, via de lage ratio's van instructeur tot studenten, tot het gebruik van een zeer veilig gebied voor het duiken dat genoeg leven in de zee heeft om elke beginner te sensibiliseren . In de afgelopen twaalf jaar hebben meer dan vierduizend mensen deze cursus veilig met ons gevolgd. Als u zich zorgen maakt over de veiligheid, aarzel dan niet om ze uit te spreken, en we leggen u graag uit hoe wij ons ongevallenpercentage zo minimaal houden.

Bij duiken in Spanje, vereist de wet dat elke duiker gedekt wordt door zowel een geschikte medische verzekering als een soort van wettelijke aansprakelijkheidsverzekering genaamd 'responsibilidad civil'. Om ons te wapenen tegen een mogelijk probleem, hebben we een specialistisch beleid georganiseerd met een Spaanse verzekeraar die garandeert dat alle medische en Spaanse juridische kwesties voor elke Daycourse-student die we onderwijzen worden behandeld. Dus wees gerust, je hoeft dat beleid niet uit te graven en het woord voor woord te controleren voordat je verdient om te duiken .. we hebben je al behandeld.

Hoeveel kost mijn Discover Scuba Dive?

  • Je kunt voor de eerste keer genieten van de sensatie van het duiken in Playa del Cabrón in het hart van het zeereservaat bij Arinaga voor slechts €95 per persoon. Deze prijs is inclusief alle uitrusting die je nodig hebt, inclusief een warm duikpak, verplichte Spaanse duikverzekering, lokale belastingen en afhalen bij je resort.

Reserveer uw plaats op Gran Canaria op een geweldige Discover Scuba Ervaring!

Ga naar Begin met plannen, of boek nu uw dag duiken U kunt klikken op enkele van de onderstaande datums of de Express cursusaanvraag en reserveringsformulier of gebruik de informatie op onze contactpagina om ons te e-mailen of te bellen om te informeren naar of een plaats te reserveren op uw PADI Open Water-cursus.

Overzicht van de Discover Scuba Excursie

The one-day Discover Scuba Diving experience is your first step to experiencing the amazing underwater world around Gran Canaria, and no previous experience is required. By taking it in the El Cabrón marine Reserve with PADI 5-Star Diving Centre Davy Jones Diving you can see some of the authentic Canarian Marine life at one of the island's top diving sites, with one of the leading dive centres in the Canary Islands.

Sommige beschikbare data
Discover Scuba Diving Experience

Cursus naam/ Week Week vanaf maandag Week tot zaterdag Link voor details
Discover Scuba Experience- week 23 29-5-2024 3-6-2024 - Check beschikbaarheid nu
Discover Scuba Experience- week 24 5-6-2024 10-6-2024 - plek beschikbaar
Discover Scuba Experience- week 25 12-6-2024 17-6-2024 - plek beschikbaar
Discover Scuba Experience latere datums vanaf 2024-06-19 -klik om te checken

Waar anders krijg je dit allemaal op je Try-dive?

Je krijgt veertig minuten om de Playa del Cabrón (een van de beste duiklocaties van Gran Canaria) te verkennen onder het toeziend oog van een PADI Professionele Duiker.
Uw Discover Scuba Dive bevat alle duikuitrusting die u nodig hebt, en gratis drankjes in 'Casa Limon' de PADI Five Star Duikcentrum in Gran Canaria met een Tripadvisor Award for Excellence.
Je wordt opgehaald bij je hotel en teruggestuurd met een grote glimlach op je gezicht!
U bent volledig gedekt door uw verzekering voor zowel de burgerlijke als medische kosten van de responsabilidad.
Je zult ontdekken hoe het voelt om gewichtloos te zwemmen tussen honderden kleine kleurrijke vissen.

Enkele andere relevante pagina's op onze site

Denk aan onze FLEXI-BOEKEN-aanbiedingen!
GEEN aanbetaling, annulering of wijzigingskosten!

Ondek meer geheimen van het beste duiken In Gran Canaria