Gran Canaria's PADI Five Star Diving Centre in Arinaga

Gran Canaria PADI Course
Get your PADI
PADI certificate Gran Canaria
Open air classes
PADI night dive training Course Gran Canaria
Night dives
PADI Dive Centre Gran Canaria
Warm waters
PADI certificate Gran Canaria
Enjoy your course!
diving centre Gran canaria
5-star facilities
PADI diving gran canaria
Advanced Courses

Davy Jones Diving Centre are a PADI 5 star Diving Centre in Gran Canaria

Als u op zoek bent naar een PADI 5 * duikcentrum waar

 • je kan meedoen aan verschillende niveaus van duikactiviteiten en worden actief verwelkomd?
 • Je kunt je duikvaardigheden uitbreiden met PADI cursussen?
 • wij houden aan kleine groepsgroottes en hoog onderwijs standaarden?
 • Met geweldige faciliteiten om te ontspannen tussen duiken?
 • waar ons buiten 'klaslokaal' schaduw heeft, zon en frisse lucht?
 • direct naast een van de beste plaatsen om te duiken op de Canarische Eilanden?
kijk dan niet verder. Davy Jones Duiken in Arinaga is een van de toonaangevende PADI Five Star Centers op de Canarische Eilanden, waar geweldig duiken, een warm welkom en professionele training normen zijn allemaal toegepast.

Gran Canaria -PADI training at 5-star dive centre
in Gran Canaria PADI courses for children
PADI course in the warm subtropical waters of Gran Canaria
Gran canaria divers find there's a surprise everywhere
Review diving gran canaria 5* 5 sterren - "Geweldig duiken met een heerlijk relaxte sfeer!"

Zeer goede begeleiding met een ontspannen sfeer. Duiken hier is fantastisch, het personeel doet z'n uiterste best om alles zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Les en oefeningen worden goed en duidelijk uitgelegd. De duiklocatie is super, veel dieren en mooi onderwaterlandschap. Het enige kleine minpuntje zou de soms moeilijke entrance en exit kunnen zijn. Je krijgt er echter een zeer mooi duikgebied voor terug eenmaal in het water.


2015-10-30 Published by Tripadvisor.co.uk

Heb je je kaart? kom samen met ons op een leuke duik

Als u al uw kaart hebt, dan hebben we meer dan tien duikroutes lokaal, die variëren van ondiepe duiken voor training, verfrissers, of uw vertrouwen herwinnen; standaard duiken naar grote scholen van vis, en een dieper duik tot 30m om onze koraalgorgonia te zien. Dus, ongeacht uw kwalificatie, het aantal duiken dat u heeft of hoe zelfverzekerd u over het duiken gaat, we kunnen een route en een gebied kiezen die u past.

Gran Canaria -PADI training at 5-star dive centre
in Gran Canaria PADI courses for children
PADI course in the warm subtropical waters of Gran Canaria
Gran canaria divers find there's a surprise everywhere

Dus, samen met een geweldig team van ervaren, volwassen, PADI Instructeurs, waarvan er drie zijn erkend als zowel Master Scuba Diver Trainers en PADI Elite instructeurs, om naar je te zorgen, wanneer u met ons duikt, kunnen wij u een aantal van de beste duiken op Gran Canaria met de volgende voordelen.

 • Al je duiken zal zijn no-decompressieduiken binnen veilige recreatieve grenzen
 • U duikt in een van de meest productieve en spectaculaire duikplaatsen van de Canarische Eilanden, de El Cabrón Marine Reserve in Arinaga.
 • Wij houden uw cursusgroottes klein
 • Lees de recensies op TripAdvisor complimenteren onze hoge normen voor professionaliteit en klantenservice.
 • Om uw ervaringen persoonlijker en aangenamer te maken, onze begeleide groepen handhaven lage instructeur naar duikerverhoudingen.

We proberen iedereen welkom te maken in onze duikschool, maakt niet uit hoeveel of hoe weinig ervaring je hebt.. Als u slechts een ervaringsprogramma hebt gevolgd, zoals Discover Scuba Diving, dan kunnen we in staat zijn om krediet dat aan uw duiklicentie. Als u nog niet gedoken sinds het nemen van uw Open Water, dan geen problem, we geven uw graag een instructeur begeleide duik of een refresher om u te helpen uw duikvertrouwen te bouwen.

PADI Training Cursussen in Gran Canaria

Wij bieden alle belangrijke PADI opleidingen, de meest populaire zijn:

Recent Student Success
Congratulations to student:
Yasmina
Padi Open Water
11/2023

Find your PADI course:


Het maakt niet uit welke cursus u kiest, we kunnen u helpen om die licentie te krijgen door een aantal uitstekende duiken te maken onder het overvloedige mariene leven in the El Cabrón Marine Reserve. Ons duikcentrum in Arinaga is slechts twintig minuten door minibus van de populaire toeristische bestemmingen van Playa del Ingles, Maspalomas, Meloneras, Sonnenland, Bahia Feliz, San Fernando and San Agustin. Al onze pakketten omvatten een gratis tweerichtingsoverdracht naar uw eigen Hotel, en we hebben een volledig assortiment aan hoogwaardige apparatuur die u op uw duik kunt gebruiken.

Klik op een van de menu-items aan de linkerkant om meer te weten te komen over PADI-duiken op de Canarische Eilanden. Kijk naar de details van de duikplaatsen in het mariene reservaat, onze trainingsfaciliteiten in zowel PADI en BSAC, net als de Snorkelen cursussen we offer for younger people to enjoy the marine reserve. Terwijl u een bezoek aan de Canarische eilanden maakt vergeet niet het brede scala aan andere avontuurlijke activiteiten op Gran Canaria, van windsurfen tot fietsen en bergwandelen tot zeilen.

Dus als u gebruik wilt maken van uw PADI-kwalificatie, f zijn van plan een cursus te nemen tijdens vakantie op de Canarische eilanden zorg ervoor dat u de El Cabrón Marine Reserve bezoekt op Gran Canaria met PADI Five Star Dive Centre, Davy Jones Diving, en ervaar onze warme welkom, professionele normen en geweldige duiken..

BELANGRIJKE PADI AWARD - JULI 2012

Padi certificate of excellence awarded by PADI Regional Manager Christian Marret to Davy Jones Diving
We waren over de maan! PADI gaf ons onze tweede 'Certificaat van Uitmuntendheid' voor onze inzet voor de kwaliteit van de opleiding en innovatieve duikervaringen. Het certificaat was geleverd door onze regionale manager, Christian Marret, wie gelooft dat ons innovatief gebruik van webtechnologieën en geavanceerde communicatie heeft ons geholpen ons succes te behalen. De prijs is naar de Dive Centrum and en als zodanig weerspiegelt de inspanningen van het hele team in hun inzet om al onze gasten een geweldige tijd tijdens het duiken met ons hier in Gran Canaria. Dit is de tweede Certificaat van Uitmuntendheid dat we zijn toegekend, de eerste is in 2006 voor klantenservice op een PADI Digital Onderwaterfotografie cursus. Voor zover wij weten, zijn wij het enige PADI duikcentrum om PADI certificaten van Excellence in Gran Canaria te houden, en een van slechts een handvol op de Canarische Eilanden met deze prijs!
Stel nu uw vragen!
 

Ondek meer geheimen van het beste duiken In Gran Canaria