PADI Open Water Kurs - Gran Canaria

Beskrivning

För många människor är detta den bästa kursen för att lära sej dyka. Det är fullt möjligt att starta veckan utan någon som helst dyk vana och avsluta veckan redo att dyka var som helst i världen med ditt PADI Open Water Dyk certifikat. Men det här är inte vilken PADI Open Water kurs som helst, hos den här PADI 5* Dykskolan görs alla havsdyken i det underbara vattnet i Gran Canarias enda marin reservat. Så du får inte bara en kul vecka när du gör kursen, med ett team av väl utbildade intstruktörer, du får ochså fyra dyk i ett av Spaniens och Europas bästa dyk vatten

Du börjar i poolen för att lära dej grunderna inkl. att andas under vatten, clearing av regulator och mask, buoyancy kontroll, fen teknik och säkerhets teknik. Sedan fortsätter du att bygga på dessa bas kunskaper och praktiserar dem både i poolen och sedan i havet, hela tiden under uppsikt av en av våra erfarna PADI Instruktörer. All undervisning och läromaterial används för att säkerställa att du förstår den enkla fysiken bakom dykning och för att ge dej själv förtroende och glädje att fortsätta dyka efter din kurs. Utöver de beskrivna kunskaperna strävar vi efter att utveckla ditt självförtroende i vattnet, så att du lämnar oss som en kompetent, säker och kvalificerad dykare.

in Gran Canaria enjoy your PADI Open Water Course
PADI Open Water course in subtropical waters Gran Canaria

in Gran Canaria master your buoyancy control on a PADI Open Water Course
The open waters of the marine reserve are full of colourful creatures such as this starfish

Mini krav

Inte nödvändigt med tidigare dyk erfarenhet. Bara genomgå PADI Medical och vara minst 10 år (Junior Open Water Diver)

Kurs innehåll

Fem pool lektioner, fyra lektioner i havet i Arinaga Marin reservat, lite läsning, video undervisning, kunskaps kontroll och prov/frågor

Dauer und Logistik

Normalt fyra dagar. Pool undervisningen är i Playa del Ingles (möjligen på ditt eget hotell). Alla open water dyk blir i El Cabron Marin Reservatets fantastiska vatten. I varje dyk spenderas ca. 25% på träning av särskilda färdigheter och 75% med att utforska och praktisera fen teknik, andning, buoyancy kontroll och njuta av att dyka. Våra tidigare kurs deltagare har fått njuta av trumpetfisk, barracuda, stingrocka, änglahaj och olika sorters bläckfiskar.

Normalt har vi små grupper, du kann komma själv, med en vän eller med en hel grupp. Vi planerar de olika delarna av kursen så de passar er semester el andra åtaganden.

Då vi har subtropiska vatten runt ön så sjunker temperaturen i havet knappast aldrig under 17 grader C. Kanarieöarna har alltid haft ett fantastiskt rykte som resmål för vintersol.

I El Cabron Marin reservat (Gran Canaria) kan du komma nära och få undersöka vackra varelser under vattnet som dessa wrasse och papegojfiskar
Gran Canaria har massor av färggranna varelser under vattenytan.

Alternativ Distans Undervisning


Lär mer om PADI eLearning Kurser

Du behöver inte vänta tills du kommer hit till Gran Canaria för att börja din dyk utbildning, nu kan du börja hemma genom att använda ett av våra distans undervisnings alternativ. Enklaste sättet att börja är att skaffa PADI kursens bok innan du kommer till Gran Canaria för din dyk utbildning, läs allt hemma. Alternativt kan du registrera dej för den nya PADI eLearning systemet, nominera Davy Jones Diving som din partner och gör mycket av kursmaterialet och frågor online. I båda fallen står vi till tjänst att svara på frågor per telefon el email innan du kommer för att göra den praktiska delen av kursen. Slutligen kan du avsluta läsningen, proven och den enkla vatten träningen med en skola hemma innan avresan, och resterande del av Open Water Dyk kursen på Gran Canaria.

Junior Open Water Kurs


Student mellan 10 och 15år kan följa den normala kurs planen och om alla kursens krav uppfylls så blir man kvalificerad som PADI Junior Open Water Dykare, vilket tillåter att dyka till 12m i sällskap med en vuxen. "Gran Canariaa - PADI Junior Courses"

Sprachen

Dykning Gran Canaria Svenska - Böcker och papper, Video
Diving Gran Canaria Engelska -Instruktioner, Böcker och papper, Video
Tauchen Gran Canaria Deutsch - Anweisungen, Bücher und Kursmaterial
Buceo Gran Canaria Español – instrucciones,libros y materiales

Både prov och examen kann ochså göras på franska, danska, finska, norska, polska, holländska och italienska, förutom svenska

Vad Du får

Ditt PADI Qualification Card sänds till dej efter avslutad kurs. Det kvalificerar dej att göra dyk till 18m djup (12m för juniorer)

Other students said ..

Review diving gran canaria 5* 5 Punkte - "Rekommenderar starkt"

Gran Canaria diving centre recommended on TripAdvisor
Tillsammans med min sambo tog vi Open Water certifikat hos Davy Jones diving centre. De är mycket erfarna och trygga vilket var viktigt för oss då vi var helt nya inom dykning. När vi behövde byta dykdag var det inga problem. Dykningarna i naturreservatet var härliga. Har ni chansen så ska ni åka dit!


Mar 7, 2018  Published by Tripadviser.com
Review diving gran canaria 5* 5 Stars - "Trygghet, fint bemötande och skicklig guide! En härlig dykupplevelse!"

Gran Canaria diving centre recommended on TripAdvisor
En härlig dykdag. Jag vill ge dykcentret bästa betyg. Jag och min man skulle tillbringa en vecka på Gran Canaria. Så då ville jag passa på att dyka. Valde stället på grund av att de dyker i ett marint reservat och goda omdömen på trip advisor. Lätt att komma i kontakt med. Vi skötte all konversation via mail. Jag bokade två tanks dyk. .... Även mellan dyken var det trevligt. Tack alla ni som gjorde detta till en fansastisk och gav mig ett fint minne att ta hem!! Jag kan varmt rekommendera Davy Jones diving center!


2016-12-10  Published by Tripadviser.com
Thank you for a gret time - finaly got my long time wanted open water certificate - 4 days of Joy. Especially I would like to thank Brian and Annette for making this possible. You are very calm and easy both of you - and it feels safe diving with you. I hope that I'll return with Statsraaa Lehnkuhl next year so I can join you for another dive. Wishing you all the best for the future.

Morten Haagh-Jensen - From: Frederiksberg, Denmark


Vad kommer sedan

Gör några extra dyk för att förbättra dina fördigheter och öka ditt självförtroende och sedan fundera på PADI Avanserad Open Water kurs för att lära mer, stärka självförtroendet och delta i några verkligt bra äventyrs dyk. Eller du kan specialicera dej inom ett område, tex digital undervattens fotografering. Det viktigaste är dock att ha kul och lära mer om vattnet som täcker två tredjedelar av jordens yta. Här är några av de saker du kommer att få se när du dyker runt om i världen.

Du kommer nära sköldpaddor när du dyker eller snorklar. Det här är en hawksbill sköldpadda i Röda Havet.
Den här unicornfisken fanns strax under ytan, vi fotade den när vi snorklade
Kan du hitta Nemo? Ett par hittades i Röda Havet
Dyk vid färggranna rev eller vrak täckta av tvättsvamp, anemoner och koraller

Vad kostar det?

  • Priset för PADI Open Water Qualification i El Cabron Marin Reservat är 395€ per pers, när du bokar på nätet minst 7 dagar i förväg. Priset inkl. din on-line registrering hos PADI, ditt PADI Divers Kort och all service som listas nedan. Normalpris 415€.
  • Om du svarar JA på någon av frågorna på PADIs medicinska enkät, måste du genomgå läkar undersökning. Du kan göra det innan du kommer hit eller på Gran Canaria till ett pris av 35€ p.p.
  • Om du av någon anledning inte fullföljer kursen kommer en avgift att tas ut.

Vad ingår?

Den här kursen är all inclusive. Allt från transfer till och från hotellet, full utrustning för alla dyk (inkl mask, fenor, snorkel, våtdräkt och boots), gratis the, kaffe i dykcentret, all handledning, prov och slut certifikat. Registrerings avg till PADI ingår.

Vi rekommenderar

  • Om det är möjligt att du avslutar din läsning av PADI manualen och tittar på PADI video el DVD innan du kommer till Gran Canaria.
  • Alla kursdeltagare ska ha en log-bok för att skriva in sina dyk. Vi har flera olika till salu för 8-25€.
  • Tills slutet av kursen bör du ha hittat en bekväm mask och snorkel.

Referrals

Om du redan genomgått viss del av kursen (begränsad vatten träning, PADI Scuba Diver) kan vi acceptera PADI referral, förutsatt att du kan presentera signerat PADI tränings/referral formulär. Priset kommer att grundas på hur mycket av kursen du avslutat. Om du börjat din utbildning med annan organisation (CMAS) kann det ev vara möjligt att tillgodo räkna sej detta mot din nya PADI kurs.

Att reservera plats till en kurs

Du kan fylla i önska kurs förfrågan och reservation maila oss el ring för frågor eller reservera plats på din kurs.

Remember our FLEXI-BOOK offers!
NO Deposit, Cancellation or Change fees!

Några andra relevanta sidor på vår webbplats