gran canaria dive in el Cabron - incredible dive site!
dive in Canaries with octopus and get close
underwater photography and shoals Canary Islands
learn to scuba dive Canary Islands warm waters
Gran Canaria  PADI Certification Courses
Tripadvisor Certificate of Excellence for Diving Centre
Water Sports Centre Canary Islands
show menu show latest news
NEWS!

Beste duikplaats van de Canarische Eilanden - het El Cabron Marine Reservaat!

Ons duikcentrum in Arinaga is maar twintig minuten met de mini-bus van de populaire touristische bestemmingen zoals Playa del Ingles, Maspalomas en San Agustin. Bij al onze excursies is het vervoer van en naar uw hotel inbegrepen, en we hebben een groot assortiment met materiaal van goede kwaliteit voor u om te gebruiken tijdens het duiken.

Als u nog nooit eerder heeft gedoken, kunnen wij u een ticket bezorgen tot het reservaat wel te verstaan onze 'Discover Scuba' ervaring welke je snel en makkelijk het water in krijgt. Als u van de duik genoten heeft, kunt u uw ervaring uitbreiden tot internationaal erkende duik kwalifikaties in een paar dagen.

Ontdek meer over ons door naar de details van de duiklocaties in het marine reservaat te kijken, onze training faceliteiten in zowel BSAC als PADI, maar ook de snorkel curses die we bieden voor de jeugd om zo van het marine reservaat te genieten. Als u Gran Canaria bezoekt vergeet dan niet de voordelen van de lage belasting, en kijk naar de voordelen die u kunt maken op materiaal van top merken zoals Mares en andere markt leidende merken.

Dus als u van de beste duik locaties op Gran Canaria wilt genieten, neem dan contact met ons op, per email, fax of telefoon, en wij kunnen u helpen met het plannen vande beste duiken die u in Europa kunt maken!

Peacful El Cabrón bay is just 20 minutes from the bussle and contrast of Playa del Ingles, and resembles a Cornish Fishing Cove
The Hairy Blenny can be found in its colourful mating plumage in Gran Canarias Marine Reserve at Arinaga
The shoal of grunts can be dived in the marine reserve
Moray eel in the Arinaga diving reserve Gran Canaria

Ondek meer geheimen van het beste duiken In Gran Canaria