Tripadvisor Diving Gran Canaria
PADI Open Water Course Gran Canaria
Water Sports Centre Canary Islands
BSAC dive in Gran Canaria
For the best Scuba Diving and Snorkelling in Gran Canaria join Davy Jones Diving, Arinaga
show menu show latest news
NEWS!
Februari Aanbiedingen - vraag naar DIVEFEB en krijg tot 10% korting op duiken en 15% korting op Padi opleidingen!

Hoe om ons te vinden

dive centre gran canaria

Wij ontwikkelen nog ons kaarten, bijgevolg alstublieft de richtingen beneden volgt.

Richtingen van Playa del Ingles

Neem het autosnelweg GC-1 Noorden naar de luchthaven. Nadat voorbijgaan El Doctoral en het 'Atlantico' Winkelend midden aan de linkerkant, neem de uitgang voor Arinaga en Vecindario, naast het groot Kantoorblok voor 'Conforama' op het recht.

Kom te het einde van de slippen straat en draai recht en deze straat door de Freeport Zone volgt voor over 1km over een indirect, dan volgt aan het tweede indirecte de tekens voor Playa del Arinaga en draai linkerzijde voor een blok door de Cement fabriek (Yesos Canarias).

U komt te een klein, dat indirecte is na 300m en dan onmiddellijk nog een indirect met een Miniatuurlighthouse in de midden. Draai recht aan de seconde en de Hoofdstraat in Arinaga volgt. Ga rechtstreeks over het indirect met het visser standbeeld, verleden de kruising door de kerk tot over drie kwarten van de weg beneden in de Hoofdstraat u komt te het teken aan het 'Cabrón Reserve' op je recht en het 'Bar del Pino' op een hoek op je linkerzijde. Draai links hier en neem het tweede recht op Calle Luis Velasco. Davy Jones Diving is ongeveer 100 meters, die verder zijn langs op het recht.

Some hints:

Location of Davy Jones Diving Centre in Gran Canaria

Enkele andere relevante pagina's in onze website